OVER ONS - SALON DE BASIS 

Welkom op de website van Salon de Basis!

Mijn naam is Esther Benjamins, praktijkhouder van Salon de Basis. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, masseuse, plasma expert en tevens PMU artist i.o.

PASSIE

De passie voor het helpen van mensen zat er bij mij sinds kleins af aan al in. Ik ben een mensen-mens. Dit kan ik natuurlijk elke dag toepassen in mijn eigen salon. Ik help mensen van hun pijn en soms zelfs hun onzekerheden en hier haal ik ontzettend veel voldoening uit. 

OPLEIDING 

In 2012 ben ik begonnen aan de pedicure opleiding van de Noord Nederlandse Academie. Deze heb ik afgerond in 2013 en in dit jaar is tevens mijn salon geopend. Hierna ben ik weer naar school gegaan voor de schoonheidsspecialisten opleiding met een acné specialisatie die ik heb afgerond in 2017. Hierna ben ik begonnen met de allround nagelstyliste opleiding bij Nail Academy Nicolle in Hoogeveen. Ook deze heb ik met voldoende resultaat afgerond. In 2020 heb ik het laatste 'grote' diploma behaald, namelijk het diploma als zijnde plasma expert. Tijdens de opleidingen heb ik cursussen gevolgd voor verschillende massages. Momenteel ben ik bezig met een opleiding voor permanente make-up door middel van een tattoo. Denk hierbij aan de wenkbrauwen, eyeliner of lippen. 

 

Wat begon in een mini salon in een verbouwde fietsenschuur, is inmiddels uitgegroeid tot een verbouwde grote garage plus mijn begin salon. Mijn salon is dus nog steeds gevestigd aan huis. Het is een vertrouwde plek waar mijn cliënten graag komen voor ontspanning maar ook om hun hart te luchten. Tevens is dit ook een afgeschermde plek, want ook privacy tijdens behandelingen vind ik erg belangrijk.