SEPTEMBER 2020

Gepubliceerd op 1 september 2020 om 19:00

"DO YOU EVEN LIFT?" - SEPTEMBER 2020 

 

In dit column gaan we het hebben over de plasma lift die wij uitvoeren in onze salon. Wat is nou plasma liften? Waarom is plasma liften beter dan een chirurgische correctie? Al jullie vragen worden vandaag beantwoord!

Plasma liften is het nieuwe liften zónder snijden. Het zal voor de meeste mensen een onbekende term zijn. Het is in Nederland ook nog vrij onbekend en wij zijn blij dat wij deze behandeling mogen uitvoeren in onze salon. 

 

VERDOVING

Wat als eerste belangrijk is om te benoemen is dat de behandeling wordt uitgevoerd als het gebied verdoofd is. Wij brengen voor de plasma lift zelf een verdovende crème bij u aan. Hierdoor zal de gevoeligheid van de behandeling sterk afnemen maar volledig gevoelloos is het niet. 

 

HOE WERKT PLASMA LIFTEN?

Bij het uitvoeren van de plasma lift behandeling wordt er huidoverschot/vocht verdampt wat voor het liftende effect zorgt. De behandeling wordt uitgevoerd met een pen. Deze pen bevat aan de voorkant een spanningsboog die een scheikundige reactie met de huid maakt. Hierdoor ontstaat er een kleine vonk. De vonk zorgt er voor dat het huidoverschot/vocht in de huid van het te behandelen gebied verdampt. Op deze manier ontstaan er zogeheten gaatjes in de huid, waar het huidoverschot/vocht is verdampt en de huid gelijk wordt gelift. 

 

GAATJES?

Wat te zien is na de behandeling zijn alle gaatjes die tijdens de behandeling zijn gemaakt. De gaatjes veranderen al snel in korstjes. Deze trekken binnen een week weg. Het resultaat is pas optimaal na 2 a 3 maanden. Ook dit verschilt per persoon, ieder lichaam heeft een andere herstel snelheid. 

 

BEHANDEL GEBIEDEN

We kunnen al erg veel zone's van het gezicht behandelen. Boven-, en onderoogleden, de neus lippen plooi, champagne wangen maar ook kraaienpootjes bij de ogen. Later deze maand volgt er meer! Dan zijn we op matrix niveau gespecialiseerd op het gebied van plasma liften. De gebieden die hier onder vallen zijn de nek, lichaamsdelen zoals een buiklift, inactieve acné en ook een mini facelift. 

 

BETER DAN CHIRURGIE

De plasma behandeling die wij aanbieden heeft een aantal voordelen ten opzichte van de behandeling die u zou ondergaan bij de plastisch chirurg.

1. De plasma behandeling is non-invasief. Dit betekent dat er niet in de huid wordt gesneden. 

2. Het herstel is sneller ten opzichte van een chirurgische behandeling. 

3. Je houdt er geen blauw plekken aan over, alleen zwelling die binnen een week weer wegtrekt. 

 

TARIEVEN

De tarieven van de behandelingen staan onder het kopje "plasma lift" bij "tarieven" boven in het menu. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.